top of page

We zijn op bezoek bij Klaas Wilting!

Bijgewerkt op: 10 aug. 2022

Vandaag waren wij uitgenodigd bij Klaas Wilting voor een bijzonder interview. Zo fijn dat hij zijn kennis en ervaringen met ons heeft gedeeld voor het nieuwe glossy uitvaartmagazine Uitvaart-Inside.

Klaas Wilting plaatst op zijn Facebookpagina:


"Zo juist een bijzonder interview gegeven voor een later uit te geven blad van het Uitvaart-Platform. Nu zijn Gerda en ik nog lang niet van plan om dood te gaan, maar toch is het wel belangrijk erover te praten en dan met name over de gevolgen van het dood gaan, zeker voor de achterblijvers, de nabestaanden. Vandaar dat ik er in heb toegestemd om mij door Jeroen Mannak, oprichter van dit platform, te laten interviewen. Uiteraard heb ik gesproken over de Stichting Vaarwens, waar ik ambassadeur van ben. Een stichting die de laatste wens, nog één keer te mogen varen samen met directe familie op de speciaal daartoe ingerichte vaarwensboot. De wens van iemand in allerlaatste fase van zijn of haar leven, veelal een terminale patiënt. Een prachtige stichting."


Ben je benieuwd geworden naar het interview? Je leest het in het nieuwe glossy uitvaartmagazine; Uitvaart-Inside! Plaats hier een pre-order en ontvang het magazine als een van de eerste.


Ben je ondernemer en wil je graag jouw dienst of product laten zien in Uitvaart-Inside?


Neem dan snel contact met ons op!


Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-4852152 of je kan ons een e-mail sturen naar info@uitvaart-inside.nl.Comments


bottom of page