top of page

Achter de schermen: De derde editie van Uitvaart-Inside in de maak!

Bijgewerkt op: 22 nov. 2023


Achter de schermen van Uitvaart-Inside wordt er momenteel hard gewerkt aan de derde editie van ons spraakmakende glossy uitvaartmagazine. Met passie en toewijding streven we ernaar om deze editie nog indrukwekkender te maken dan ooit tevoren. We zijn verheugd om alvast een glimp van onze plannen met jullie te delen, en we kunnen nauwelijks wachten om dit met de wereld te delen in december van dit jaar.

Inspiratie en innovatie

Bij Uitvaart-Inside geloven we in het vieren van het leven, zelfs bij afscheid. Onze derde editie zal boordevol inspiratie en innovatie zitten, met als doel om lezers te informeren en te ontroeren. We blijven ons richten op het doorbreken van taboes binnen de uitvaartbranche en het benadrukken van het belang van persoonlijke en betekenisvolle herdenkingen.


Onze missie

Met Uitvaart-Inside blijven we trouw aan onze missie om het gesprek over de dood te bevorderen en nieuwe perspectieven te bieden op het proces van afscheid nemen. We willen mensen inspireren om bewuste keuzes te maken bij het vormgeven van hun eigen afscheid en dat van hun geliefden.


Publicatie in december

De derde editie van Uitvaart-Inside zal in december van dit jaar gelanceerd worden, net op tijd voor de kerstperiode. De cover maken we in november bekend, de pre-order fase zal dan van start gaan. We kijken ernaar uit om onze lezers te verwelkomen in een wereld van inzicht, schoonheid en betekenis. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor updates en een voorproefje van wat komen gaat!


We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen en kijken uit naar een nieuwe editie vol inspiratie en vernieuwing. Samen blijven we het taboe doorbreken en herinneringen koesteren.


Ben je ondernemer en wil je graag met jouw onderneming zichtbaar worden in ons glossy uitvaartmagazine? Klik hier.

Comments


bottom of page