top of page

Schitter als ondernemer in de derde editie van ons glossy uitvaartmagazine Uitvaart-Inside!

Met trots kondigen we aan dat de derde editie van Uitvaart-Inside in de maak is. Als ondernemer krijg je nu de kans om zichtbaar te worden in ons magazine en onder de aandacht te komen van onze lezers, verspreid over heel Nederland én België.


Waarom zou je zichtbaar willen zijn in ons glossy uitvaartmagazine Uitvaart-Inside? We zetten graag enkele voordelen voor je op een rij:


Maximale exposure: Bereik een breed publiek van geïnteresseerde lezers die op zoek zijn naar inspiratie en informatie op het gebied van uitvaarten en aanverwante diensten.


Geloofwaardigheid: Word onderdeel van een gerenommeerd magazine dat bekend staat om zijn kwalitatieve inhoud en professionele benadering.


Doelgericht adverteren: Bereik een specifieke doelgroep die geïnteresseerd is in alles dat mogelijk is voor, tijdens en na een uitvaart.


De derde editie van Uitvaart-Inside zal worden uitgebracht tijdens de donkere dagen in december, een periode waarin mensen extra aandacht besteden aan het onderwerp uitvaarten. Ons toegewijde team is al druk bezig met interviews en het schrijven van prachtige stukken voor het magazine.


Wil jij schitteren in hét uitvaartmagazine van Nederland? Wacht dan niet langer en meld je nu aan! Stuur een e-mail naar info@uitvaart-inside.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Mis deze unieke kans niet om jouw onderneming in de schijnwerpers te zetten.


Klik hier om de tweede editie te bestellen.
Comments


bottom of page