top of page

De covershoot voor de tweede editie van onze glossy is klaar!
De voorbereidingen voor de tweede editie van het magazine Uitvaart-Inside zijn in volle gang. Het team is achter de schermen hard aan het werk om ervoor te zorgen dat deze editie net zo succesvol wordt als de eerste.


Deze week vond de covershoot plaats, een belangrijk moment in het proces van het maken van een magazine. Op de set was een professioneel team aanwezig dat bestond uit een fotograaf, visagist, stylist en modellen. Er werd zorgvuldig gekeken naar de compositie, de poses en de kleding van het model, om ervoor te zorgen dat de cover het juiste gevoel zou uitstralen.Naast de covershoot wordt er ook hard gewerkt aan de inhoud van het magazine. Er worden artikelen geschreven over diverse onderwerpen die te maken hebben met uitvaarten en rouwverwerking. Er wordt aandacht besteed aan nieuwe ontwikkelingen binnen de uitvaartbranche, maar ook aan persoonlijke verhalen van mensen die na het overlijden van hun dierbare bijzondere dingen hebben meegemaakt.


Het doel van Uitvaart-Inside is om mensen te informeren en inspireren op het gebied van uitvaarten en rouwverwerking. Het team achter het magazine is zich ervan bewust dat dit gevoelige onderwerpen zijn, en gaat dan ook zeer zorgvuldig te werk. Er wordt rekening gehouden met de gevoelens van de lezers en er wordt op een respectvolle manier over deze onderwerpen geschreven.


De tweede editie van Uitvaart-Inside belooft weer een prachtig magazine te worden, waarin veel informatie en inspiratie te vinden is voor iedereen die te maken heeft met uitvaarten en rouwverwerking. Het team kijkt er dan ook naar uit om het eindresultaat te presenteren en hoopt dat het magazine net zo goed ontvangen zal worden als de eerste editie. Ben je ook benieuwd naar het eindresultaat van de cover? Nog even geduld..


Wil je de eerste editie van het glossy uitvaartmagazine Uitvaart-inside bestellen? Dat kan hier.


Ben je ondernemer en wil je jouw product en/of dienst laten zien aan onze lezers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Klik hier voor meer informatie.

Comments


bottom of page