top of page

VIDEOSHOOT

Commercials - Bedrijfsfilms - Productfilms - Aftermovies

CONCEPT FASE

"Een storyboard waarin ons team de belangrijkste USP's van jouw bedrijf  samenbrengen voor een krachtige presentatie."

TIME 2 SHOOT

"Onze professionele shoot brengt alles samen voor een geweldig eindresultaat, van muziek tot beeld."

Lees meer >

MONTAGE

"Ons team zorgt ervoor dat beeld en geluid perfect op elkaar afgestemd zijn voor een professionele uitstraling."

QUALITY CONTROL

"Ons team zorgt ervoor dat alle elementen in het storyboard grondig gecontroleerd worden voor een perfecte uitvoering."

TIME FOR
DELIVERY

"Onze professionele videografen zorgen ervoor dat de productvideo in het gewenste formaat aangeleverd wordt voor een optimale gebruiksvriendelijkheid en weergave."

Een corporatie movie is een professioneel gemaakte film die de identiteit van een bedrijf weergeeft.

Voor ondernemers in de rouw- en uitvaartbranche kan zo'n movie bijzonder interessant zijn.

 

Door middel van een corporatie movie kunnen ondernemers in de rouw- en uitvaartbranche laten zien wie zij zijn en wat zij doen. Zo'n movie kan bijvoorbeeld beelden laten zien van de bedrijfsvoering, werknemers en de diensten die worden aangeboden. Hierdoor kan een potentiële klant zich een beeld vormen van het bedrijf en de dienstverlening.

 

Daarnaast kan een corporatie movie ook gebruikt worden om de waarden van een bedrijf uit te dragen.

In de rouw- en uitvaartbranche gaat het vaak om emotionele en persoonlijke dienstverlening.

Door middel van een film kan een ondernemer laten zien hoe zij hierin denken en handelen.

 

Een corporatie movie is ook een goede manier om online zichtbaarheid te creëren.

De film kan bijvoorbeeld geplaatst worden op de website van het bedrijf en gedeeld worden via sociale media. Hierdoor kan een breder publiek bereikt worden.

Uitvaart-Platform.nl is een gespecialiseerd bedrijf in het maken van corporatie movies voor de rouw- en uitvaartbranche.

Zij beschikken over de juiste kennis en ervaring om een professionele en emotioneel rijke film te maken die aansluit bij de identiteit van een bedrijf.

 

Kortom, een corporatie movie kan voor ondernemers in de rouw- en uitvaartbranche een zinvolle investering zijn, als het gaat om het versterken van de identiteit, het uitdragen van waarden en het creëren van online zichtbaarheid.

Uitvaart-Platform.nl is hierbij jouw geschikte partner.

CONCEPT FASE

In de conceptfase van onze projecten, wordt er veel aandacht besteed aan het creëren van een duidelijk storyboard. Hierbij worden de belangrijkste Unique Selling Points en de hoogtepunten van het project gebundeld.

Ons team zal zorgvuldig de juiste muziekkeuze maken, welke functionaliteiten worden gebruikt en welke tekstuele branding wordt toegepast. Ook wordt er aandacht besteed aan de belichting, achtergrond, props en speciale effecten. Zo willen we ervoor zorgen dat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet en een indrukwekkende presentatie wordt.

Concept fase
Time to shoot
making-music-video-2022-10-26-03-43-35-utc.jpeg

TIME 2 SHOOT

De voorbereidingen voor de videoshoot worden uiterst zorgvuldig uitgevoerd door ons team, zodat alles tot in de puntjes geregeld is en de uitvoering van de concept fase vlekkeloos verloopt. Hierbij wordt rekening gehouden met de juiste achtergrond, belichting, shots en props, om zo een professioneel en hoogwaardig eindresultaat te garanderen.

Montage

MONTAGE

Tijdens de montagefase wordt de ultieme productvideo samengesteld, waarbij beeld en geluid perfect op elkaar aansluiten. Ons team zal zorgvuldig werken aan de muziekkeuze, overgangen tussen beelden en de implementatie van jouw bedrijfsstijl, om zo een stijlvolle en professionele video te creëren die jouw product of dienst op de best mogelijke manier presenteert.

Qualitycontrol

QUALITYCONTROL

Tijdens de Quality Control wordt de eindproductvideo grondig gecontroleerd op technische en inhoudelijke aspecten. Of de video voldoet aan de vastgestelde eisen, of de lengte geschikt is voor de gewenste platforms, zoals Facebook, LinkedIn, Instagram en stories, wordt hierbij in overweging genomen. Ons grafisch team van Uitvaart-Inside voert een gedetailleerde review uit, waarbij elk detail wordt geanalyseerd om te zorgen voor een professioneel eindresultaat.

Time for delivery

TIME FOR DELIVERY

Na de Quality Control is de productvideo klaar voor levering. Ons grafisch team zorgt ervoor dat de video in de juiste formaten wordt aangeleverd, afgestemd op de wensen van de gebruikers. Of het nu gaat om Facebook, LinkedIn, Instagram of stories, de video is geschikt voor elk gewenst platform.

male-hand-video-editor-working-on-graphic-tablet-2021-09-01-10-46-00-utc.jpeg

Ben je geïnteresseerd in een videoshoot?

african-video-editor-working-with-footage-and-soun-2021-09-02-04-15-14-utc.jpeg

Wat krijg jij? 

 

✅ Professionele bedrijfsvideo
 

✅ Montage van de video's
 

✅ Als resultaat een mooie set video's, die je vrij kunt gebruiken
 

✅ Video's die perfect te gebruiken zijn voor marketing en branding

 

✅ Snelle en heldere communicatie
 

✅ Jouw Video's snel tot je beschikking
 

✅ Wij denken mee met jou als opdrachtgever
 

✅ Altijd zelf je video's uitkiezen 

bottom of page