top of page

Het glossy uitvaartmagazine Uitvaart-Inside

Uitvaart-Inside, het glossy uitvaartmagazine voor jou, legt de focus op de wereld van rouw en uitvaart. Ontdek een unieke kijk op het leven na het verlies van een dierbare.

Dompel jezelf onder in bijzondere verhalen, interviews, informatie, inspiratie, diensten van ondernemers in de uitvaartbranche, goede doelen en stichtingen. Hierdoor krijg jij als lezer een volledig beeld van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van rouw en uitvaart.

Maar Uitvaart-Inside gaat verder dan alleen informatie over rouw en uitvaart. Het is ook een magazine waar nabestaanden hun verhaal delen over het rouwproces. Ontdek de mooiste rouwquotes die herkenbaar zijn voor iedereen die een dierbare heeft verloren. Hierdoor bieden we jou een uniek perspectief en helpen we bij het doorbreken van het taboe rondom rouw en uitvaart.

 

Vind ook tips als jij een uitvaart wilt organiseren. Ontdek wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is om een persoonlijke uitvaart te organiseren en welke keuzes je hebt.

 

Ons doel is om het leven meer te vieren en een uitvaart veel persoonlijker te maken!

Als lezer van Uitvaart-Inside blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rouw en uitvaart. Laat het magazine je inspireren en wellicht helpen bij het verwerken van het verlies van een dierbare.

alleen magazine.png

Bestel nu de nieuwe
Wintereditie 2023

licht roze orange.png

Contact

Adres

Uitvaart-Platform.nl - Uitvaart-Inside

Cypresbaan 3

2908LT Capelle aan den IJssel

Telefoon

085-58 521 52

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Whatsapp
  • YouTube
  • TikTok
Logo uitvaart-platform.png
sbb-beeldmerk.png
trustpilot-logo.png
bottom of page