top of page

Uitvaart-Inside zal 22 maart de cover van de tweede editie onthullen


Uitvaart-Inside kondigt met veel plezier aan dat aanstaande woensdag de cover van de tweede editie van ons glossy uitvaartmagazine zal worden onthuld! Daarnaast zal vanaf woensdag ook de pre-order fase van start gaan.

We zijn ontzettend blij om dit nieuws met iedereen te delen en kunnen niet wachten om de tweede editie van het glossy uitvaartmagazine Uitvaart-Inside bij onze lezers te brengen. Dit nieuwe nummer zit boordevol interessante artikelen, interviews en verhalen die alles te maken hebben met de uitvaartwereld. Van trends en ontwikkelingen tot persoonlijke verhalen en ervaringen, deze editie heeft voor ieder wat wils.

De pre-order fase biedt onze lezers de kans om als eerste hun exemplaar van het tweede nummer te bemachtigen.

Het glossy uitvaartmagazine Uitvaart-Inside is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de uitvaartwereld en op zoek is naar nieuws, inspiratie en informatie. Of je nu werkzaam bent in de uitvaartbranche, nabestaande bent of gewoon interesse hebt in het onderwerp, ons magazine biedt waardevolle inzichten en verhalen.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Uitvaart-Inside en bestel aanstaande woensdag je eigen exemplaar van onze tweede editie tijdens de pre-order fase! We kijken er naar uit om ons prachtige magazine te versturen naar je.


Wil je de eerste editie van het glossy uitvaartmagazine Uitvaart-inside bestellen? Dat kan hier.


Ben je ondernemer en wil je jouw product en/of dienst laten zien aan onze lezers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Klik hier voor meer informatie.


留言


bottom of page