top of page

Uitvaart-Inside, nu ook te vinden in ziekenhuizen!

Bijgewerkt op: 5 nov. 2023

Het onderwerp uitvaart is vaak een taboe waar we liever niet over praten. Toch is het belangrijk om hierover na te denken en ons er bewust van te zijn. Uitvaart-Inside wil dit taboe doorbreken en iedereen inspireren en informeren over alles wat mogelijk is voor, tijdens en na een uitvaart.


In een aantal ziekenhuizen wordt het magazine onwijs goed ontvangen en krijgen we positieve reacties van lezers die inspiratie en informatie uit het magazine halen. Het magazine is interessant voor de meeste mensen omdat ze hierin kunnen lezen wat ze zelf al kunnen regelen voor hun eigen uitvaart. Hierdoor kun je jouw toekomstige nabestaanden ontlasten.Maar ook als je dierbare komt te overlijden wil je van alles op de hoogte zijn. Je kan het immers maar één keer goed doen. Het magazine is helemaal van deze tijd, lekker hip en kleurrijk waar alles wordt besproken. Vind je het lastig om met je dierbare over de "dood" te praten, maar ben je wel benieuwd naar zijn/haar uitvaartwensen? Probeer het uitvaartmagazine onder het oog te brengen en blader er samen doorheen. Zo kan de drempel veel lager worden en krijg je wellicht al antwoorden op je vragen. Mocht je dierbare komen te overlijden, dan weet je precies wat de laatste wensen waren. Dit kan je enorm helpen in je (toekomstige) rouwproces. Het geeft vaak rust als je kan terugkijken naar een uitvaart waar alle (persoonlijke) wensen zijn vervuld.


Wil je de eerste editie van het glossy uitvaartmagazine Uitvaart-inside bestellen? Dat kan hier. Ben je ondernemer en wil je jouw product en/of dienst laten zien aan onze lezers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Klik hier voor meer informatie.


Laten we samen het taboe doorbreken en ons bewust worden van het onderwerp uitvaart. Want door erover te praten, kunnen we ons voorbereiden en de uitvaart van onze dierbaren een persoonlijk en passend afscheid geven.Comments


bottom of page