top of page

Uitvaart-Inside: Het magazine dat inspireert tot een persoonlijk afscheid

Een uitvaart is een intiem en emotioneel moment dat de unieke persoonlijkheid en het leven van een individu viert. In deze tijd waarin we steeds meer belang hechten aan het creëren van een persoonlijke en betekenisvolle uitvaartervaring, speelt Uitvaart-Inside een essentiële rol als inspiratiebron en gids. Dit glossy uitvaartmagazine heeft zich niet alleen gevestigd als een autoriteit op het gebied van uitvaarttrends en -innovaties, maar is ook actief bezig met het verspreiden van kennis en inzichten naar diverse gemeenschappen.Een nieuwe stap in de distributie:


Uitvaart-Inside heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door de distributie van het magazine uit te breiden naar verschillende locaties. We hebben ons bereik vergroot door het magazine beschikbaar te stellen in hospices, bejaardentehuizen, verzorgingshuizen, universiteiten, huisartspraktijken, kapperszaken, horecagelegenheden en nog veel meer mooie plekken. Deze strategie is gericht op het bereiken van een breder publiek en het bevorderen van een open en eerlijke dialoog over het belang van een persoonlijk afscheid.


Waarom deze locaties?
  1. Hospices, bejaardentehuizen en verzorgingshuizen: Deze instellingen bieden ondersteuning en zorg aan mensen in de laatste fase van hun leven. Het aanbieden van Uitvaart-Inside in deze locaties zorgt ervoor dat zowel bewoners als hun familieleden toegang hebben tot waardevolle informatie en inspiratie voor een afscheid dat recht doet aan het geleefde leven.

  2. Universiteiten: Studenten zijn de toekomstige leiders en besluitvormers van onze samenleving. Door Uitvaart-Inside beschikbaar te stellen op universiteitscampussen, willen we een cultuur van openheid en bewustwording creëren, waarin jonge mensen kunnen nadenken over de betekenis van een uitvaart en hun eigen wensen kunnen verkennen.

  3. Huisartspraktijken: Huisartsen spelen een cruciale rol in het begeleiden van patiënten en hun families tijdens moeilijke tijden. Door Uitvaart-Inside in huisartspraktijken aan te bieden, kunnen zij een bron van informatie en ondersteuning zijn voor mensen die geconfronteerd worden met een naderend afscheid.

  4. Kapperszaken en horecagelegenheden: Deze locaties vormen vaak ontmoetingsplaatsen voor diverse gemeenschappen. Door Uitvaart-Inside hier beschikbaar te stellen, willen we de drempel verlagen om over uitvaartzaken te praten en mensen aanmoedigen om tijdig na te denken over hun eigen wensen en die van hun dierbaren.

Uitvaart-Inside heeft zich bewezen als een waardevol en verrijkend glossy uitvaartmagazine. Daar zijn we onwijs trots op!


Klik hier om het magazine te bestellen.


Ben je ondernemer en wil je jouw product en/of dienst laten zien aan onze lezers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Klik hier voor meer informatie.

Comments


bottom of page