top of page

Uitvaart-Inside: hét glossy uitvaartmagazine


Uitvaart-Inside, hét glossy uitvaartmagazine, is klaar voor haar tweede editie. En wat zijn we blij met de reacties op de onthulling van de cover. De cover is al een voorproefje van wat de lezers kunnen verwachten in deze editie. Maar er is meer. Veel meer.


Inspiratie, interviews en ervaringen van nabestaanden

De tweede editie van Uitvaart-Inside zit boordevol inspiratie, interviews, informatie en ervaringen van nabestaanden. Een magazine dat je helpt bij het maken van de juiste keuzes tijdens een moeilijke periode in je leven. Zo bevat het magazine onder andere interviews met professionals uit de uitvaartbranche en persoonlijke verhalen van nabestaanden. Daarnaast vind je in het magazine informatie over diverse onderwerpen, zoals rouwverwerking en verschillende soorten uitvaarten.


Pre-order nu en ontvang als een van de eersten het magazine

Het magazine is momenteel bij de drukker en zal eind van deze maand verstuurd worden. Wil jij het magazine ook als een van de eersten ontvangen? Plaats dan nu hier een pre-order.

Uitvaart-Inside is niet alleen een mooi magazine om te zien, het biedt ook de nodige houvast in een periode van rouw. Het magazine is een bron van informatie en inspiratie en kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes rondom een uitvaart. Mis deze editie niet en plaats nu je pre-order.Ben je ondernemer en wil je jouw product en/of dienst laten zien aan onze lezers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Klik hier voor meer informatie.

Comments


bottom of page