top of page

De tweede editie komt eraan!
De eerste editie van ons nieuwe glossy uitvaartmagazine Uitvaart-Inside wordt onwijs goed ontvangen. We zijn zo dankbaar voor alle positieve berichten die wij dagelijks blijven ontvangen van al onze lezers en volgers. Een tweede editie kan dus niet ontbreken!
De tweede editie wordt nog mooier, informatiever en vol met inspiratie. Je vraagt je nu wellicht af wanneer deze tweede editie eraan komt... Hij komt snel! Blijf onze site goed in de gaten houden of volg ons op Facebook en/of Instagram. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen!


Onze redactie is as we speak druk bezig met het interviewen van fantastische ondernemers uit de uitvaartbranche. Wat een mooie bijzondere gesprekken zijn dat zeg! Je leest het allemaal in de tweede editie.


Ons grafische team is druk bezig met het vormgeven van het uitvaartmagazine. We willen de eerste editie overtreffen, wat natuurlijk heel moeilijk gaat worden! We doen keihard ons best en kunnen je alvast verklappen dat er een grote kans is dat het wel gebeurt! ;)


Zodra we een datum hebben wanneer de tweede editie van het uitvaartmagazine uitkomt, dan gaan we dat op al onze (Social Media) kanalen kenbaar maken. Zo ben jij één van de eerste die het glossy uitvaartmagazine kan bestellen. Hoe leuk is dat!Wil je de eerste editie van ons nieuwe glossy uitvaartmagazine Uitvaart-inside bestellen? Dat kan hier.

Ben jij ondernemer en wil jij jouw product en/of dienst laten zien aan al onze lezers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Klik hier voor meer informatie.Comentários


bottom of page