top of page
wix.jpg

Glossy uitvaartmagazine Uitvaart-Inside

Uitvaartmagazine Uitvaart-Inside is een glossy magazine dat zich richt op de rouw- en uitvaartbranche.

 

Het biedt een unieke kijk op het leven en de rouw na het verlies van een dierbare.

 

Het magazine bevat bijzondere verhalen, interviews en diensten van ondernemers uit de uitvaartbranche, goede doelen en stichtingen. Hierdoor krijgt de lezer een compleet beeld van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van rouw en uitvaart.

 

Maar Uitvaart-Inside gaat verder dan alleen informatie over de rouw- en uitvaartbranche. Het is een magazine waar nabestaanden hun verhalen kunnen delen over hun rouwproces, waar we de mooiste rouw quotes publiceren die herkenbaar zijn voor iedereen die een dierbare heeft verloren. Hierdoor bieden we een uniek perspectief en helpen we bij het doorbreken van het taboe rondom rouw en uitvaart.

 

Het magazine biedt ook inspiratie voor mensen die een uitvaart willen organiseren. We laten zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is om een uitvaart persoonlijker te maken en welke keuzes er zijn. Ons doel is om het leven meer te vieren en een uitvaart veel persoonlijker te maken.

 

Als lezer van Uitvaart-Inside blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op rouw- en uitvaartgebied en krijg je inzicht in de verhalen van nabestaanden.

 

Hierdoor kan het magazine je inspireren en helpen bij het verwerken van het verlies van een dierbare. 

Uitvaart-Inside | Wintereditie 2023

Wintereditie / December 2023

licht roze orange.png

Contact

Adres

Uitvaart-Platform.nl - Uitvaart-Inside

Cypresbaan 3

2908LT Capelle aan den IJssel

Telefoon

085-58 521 52

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Whatsapp
  • Twitter
  • TikTok
sbb-beeldmerk.png
bottom of page