top of page

UITVAART-PLATFORM.NL BUSINESS CLUB

UP Business Club wordt een heerlijk frisse vernieuwende Uitvaart gerelateerde Business Club, met een mooie positieve energie.

Een Business Club, waarbij je je altijd welkom voelt, waar je je gezien en gehoord voelt, waar je echt de kans krijgt om te netwerken en waar je met plezier naar toe gaat.

 

WAT KAN UP BUSINESS CLUB VOOR JOU BETEKENEN

Waar staat onze UP Business Club nu eigenlijk voor? De club staat voor groei. De UP Business Club helpt ondernemers met groei.

En dit vertalen we naar doelen.

 

BUSINESS

Een belangrijk doel van de Business Club is om business voor elkaar te genereren. Het idee is dat je medeleden leert kennen en vertrouwen. Vanuit deze relatie gun je natuurlijk elkaar als eerste business. Maar doordat leden ook actief in hun eigen netwerk op zoek gaan naar kansen voor mede Business Club-leden, ontstaat er een ware stroom van leads binnen de club.

Het principe ‘geven om te nemen’ maakt wellicht goed duidelijk hoe het werkt. Je moet dus wel wat doen, om ervoor te zorgen dat jezelf ook kansen krijgt aangereikt. Maar denk eens aan de kracht van al onze leden die voor jou op zoek gaan naar business kansen!

 

KENNIS

Per kwartaal wisselen de leden ervaringen uit. Ervaringen waar andere leden vervolgens hun voordeel kunnen doen. Ook kunnen alle ondernemersvragen in onze online community gesteld worden. Deze zal exclusief blijven voor al onze leden.

En dat is niet alles, elk kwartaal is er een belanghebbende spreker/ondernemer die een presentatie verzorgd die past binnen de thema van de netwerkmeeting.

 

CONTACTEN

Hoewel de business een belangrijke reden is voor leden op lid te worden van de club, ‘voelt’ het niet of je bij een bijeenkomst bent. Het voelt dan meer als een gezellig samenzijn met ondernemers en managers. Er worden in de businessclub echt vriendschappen gesloten die het lidmaatschap van de club dikwijls overleven. Als groeiende ondernemer kun je niet zonder netwerk, en door elk kwartaal bij elkaar te komen, worden deze banden echt en duurzaam. Bovendien is onze businessclub voortdurend op zoek naar nieuwe relaties en contacten. Je bent dus altijd van harte welkom om jezelf aan te sluiten tot onze Business Club.

 

Ja, ik wordt graag lid van de UP Business Club

Voel je echt welkom in een prachtige community van uitvaart gerelateerde ondernemers, die allemaal voor groei, positieve energie en verbinding gaan

Netwerk op een laagdrempelige manier, creëer mooie kansen voor jezelf en voor elkaar, en heb er ook daadwerkelijk plezier in.

      Netwerken hoeft niet stijfjes te zijn en kan dus ook gewoon leuk zijn! Maak nieuwe connecties waar samenwerkingen uit ontstaan

Wordt zichtbaar als partner op de website van Uitvaart-Inside.nl

Ontvang een exclusieve Membership card voor toegang voor onze live meetings van Uitvaart-Platform.nl en Uitvaart-Inside.

Kom 8x per jaar live bijeen, tijdens de live dagen.

Ga nog meer de verbinding aan in onze online Facebook community van UP Business Club en stel hier al je ondernemersvragen.

Krijg zelf de mogelijkheid om doormiddel van een pitch iets over jouw bedrijf te vertellen.

✅ Bij elke meeting zijn er 1 of 2 gastsprekers met een lange presentatie over hun onderneming.

Loop naar buiten met visitekaartjes van alle deelnemers van de Business Club.

Je kunt duurzame relaties opbouwen met andere leden, zodat je voor hen dé specialist wordt om heen te gaan voor jouw diensten.

✅ Hapjes en drankjes worden gratis verzorgd door Uitvaart-Platform.nl

✅ Neem als Business Club member 1 gast mee naar een meeting.

✅ Krijg exclusieve kortingen voor het uitvaartmagazine Uitvaart-Inside en een vermelding op Uitvaart-Platform.nl

bottom of page